Showroom

Loosduinseweg 373b
2571AE Den Haag

070 - 345 4327

Openingstijden

Maandag13:00  –  18:00
Dinsdag10:00  –  18:00
Woensdag10:00  –  18:00
Donderdag10:00  –  18:00
Vrijdag10:00  –  18:00
Zaterdag10:00  –  17:00
Zondag Op afspraak

Bel voor een afspraak 070 – 345 4327Online advies

Oók het goede matras vindt u bij Beds Only

Uw matras speelt een belangrijke rol bij goed en lekker slapen. Maar welke matras moet u kiezen? Het type matras waar uw buurman op slaapt, kan voor u een regelrechte ramp zijn. Misschien weegt u minder dan uw buurman. Of misschien transpireert u ‘s nachts meer. Óf u vindt deze matras gewoon niet lekker liggen!

De keuze voor een matras is dus een hele persoonlijke. Op dit gedeelte van de site maakt u kort kennis met de belangrijkste eigenschappen van de verschillende matrassen. In onze winkel vertellen wij u er graag meer over. Daar heeft u meteen de gelegenheid om de verschillende matrassen te voelen!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een matras?

Conformiteit(gewichtsverdeling en ondersteuning)

Een ideaal matras vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het ondersteunt uw lichaam gelijkmatig. Dat betekent dat uw bekken kantelt als u op uw rug draait (de s-curve). De onderrug krijgt daarbij voldoende ondersteuning. Als u op de zij ligt, ‘zakt de matras in’ bij uw schouders en heupen.

Ventilatie

Veel mensen vinden het niet lekker als hun matras heel warm wordt. Misschien kent u het ook wel. Het zoeken naar een koel plekje op uw matras. Hoe beter het ‘ademend vermogen’ van uw matras, hoe koeler hij blijft.

Vochtregulatie

Gemiddeld verliest u een halve liter vocht per nacht. Dit komt door ademhalen en transpireren. Het is belangrijk dat dit vocht door het matras wordt opgenomen en afgegeven aan de buitenlucht. Dit komt de hygiëne ten goede. Helemaal als u ‘s nachts veel transpireert, is het verstandig hier goed op te letten.

Levensduur

De levensduur van uw matras is afhankelijk van kwaliteit en gebruiksintensiteit. Gemiddeld gaat een matras tussen de 8 en 12 jaar mee. De matrassen in het hogere segment kunnen een levensduur bereiken van wel 20 jaar.

Prijs

Een matras was vaak een hele uitgave. Was! Want bij Beds Only hanteren wij voor alle matrassen aantrekkelijke prijzen.

Ontdek bij ons het matras dat het beste bij ú past!Goed slapen is wel zo lekker. Uw matras speelt hierin een belangrijke rol.

Maar welke matras moet u kiezen? Het type matras waar uw buurman op slaapt, kan voor u een regelrechte ramp zijn. Misschien weegt u minder dan uw buurman. Of misschien transpireert u ‘s nachts meer.
De keuze voor een matras is dus een hele persoonlijke. Gelukkig bezitten alle matrassen specifieke eigenschappen op onderstaande gebieden:

Gratis bezorgen

Beds-Only.nl rekent, in Zuid Holland geen bezorgkosten

Zodra de bestelde producten gereed zijn voor levering nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor levering en eventueel montage. Wij leveren van dinsdag t/m zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Ook is het mogelijk om in de avond op afspraak te leveren. Ons telefoon nummer is 070 - 345 43 27.

Om kosten technische redenen worden producten welke niet gemonteerd hoeven te worden door 1 persoon geleverd. Indien dit nodig is, vragen wij u deze persoon te helpen, bijvoorbeeld met zware 2-persoons matrassen, e.d.

De voorwaarden voor gratis bezorgen maken deel uit van onze algemene voorwaarden.

Gratis montage

Indien er in verband met transport op locatie gemonteerd moet worden kunnen wij deze service leveren, we kunnen ook helpen of adviseren bij de montage. Bij het maken van de leveringsafspraak brengen wij dit onder de aandacht. Ons telefoon nummer is 070 - 345 43 27.